:D

yaaaaay.......klart att vi får stanna längre i Vancouver nu........eller hmmmm iaf. Dan. Vad i hela fridens namn gör vi om inte jag får stanna längre. Eller vad jag gör vet jag ju.......åker hem........har ju inte så mycket annat val i sånna fall ju MEN nu tänker vi inte på det..........VI FÅR STANNA LÄNGRE wwwiiiiiiihhooooo! Älskar den här staden ju (saknar dock alla hemifrån me vi ses ju snart ändå :) )

Amazing race....kind of.

På lördag blir det Scion city chase. Är så grymt stolt över att jag faktiskt vågade till slut och sextimmarsutmaningen till på köpet. Min personliga utveckling går framåt. Dock är jag sjukt nervös. Det ska bli så kul men jag får verkligen jobba på att släppa kontrollen och helt enkelt acceptera att jag inte vet vad som kommer hända :) jag vet ju iaf. att jag med all säkerhet kommer få göra saker som jag egentligen faktiskt inte vågar. Blir jättespännande att se hur jag reagerar på det. Snacka om utmaning! Nu kör vi!
 
:)

yaaaaay eller något.......

Inr-värdet låg ganske lågt efter gårdagens provtagning.........innebär kanske ökad dos och ett nytt besök på labbet i nästa vecka skulle jag tro. Både bra och dåligt......bra för att jag vill få koll på värdet lite sämre för att jag inte vill gå dit igen. Inget farligt med det ju och så otroligt skönt efteråt MEN hatar nervositeten innan. Varfför sjuttot blir jag nervös för!???? ja ja ju mer jag gör det desto mindre nervös kommer jag väl att bli.........så med andra ord är det väl bra att jag ska tillbaka snart ;) det gäller att se det positiva......YAAAAAAY blodprov :)

Skön känsla!

Saker o ting börjar äntligen falla på plats. Njuter av känslan och förvånas än en gång över hur allt bara löser sig........kan hända kanske att jag tänker för mycket och oroar mig i onödan. Vaddå jag........närå inte alls ;P

Lill lördag!

Improv idag......kul som vanligt. En ny show med fokus på folk från olika länder bla Danmark. Känner mig stolt, förstod till och med vad han sa iofs bara två meningar men ändå framsteg :) Niels with a s like there four of you....ha ha ha ah sååååå bra!

Fick stillat mitt zumbasug en aning med lite träning framför youtube-klipp. Inte samma sak men det fick duga. Har fortfarande träningsvärk i axlarna från måndagens Yogasession med Paul. Mycket kul men jobbigt! Vi funderar på att ta the grousegrind upp på lördag och där efter Toga uppe på Grouse mountain. Måste ju vara helt fantastiskt, synd bara att det böjar redan 10.00 och att det ska regna. Får se hur det blir. Finns en frisbeegolfbana där uppe oxå upptäckte jag härom dagen, hade varit kul att prova på.

Näe dags att sova! Natti!

Eventuellt......kanske, om!!!!!

Ut o springa i eftermiddag. Det var längesedan nu och sist vi sprang var det såååååå hett. Solen i ansiktet och inte en vindpust ( inte som kändes på ditvägen till poolen iaf) icke behagligt. I dag är det faktiskt lite molningt så jag hoppas på en behagligare upplevelse idag. Sen blir det dusch och eventuellt en klubb som heter Score där en av P.  kompisar ev. skulle spela. Mycket eventuellt nu!!! :) ev. oxå möta upp P. med kompisar senare. Vad jag dock vet helt bestämt är att det blir Celebration of Lights ikväll. Kanadas tur att visa vad de går för i andra uppvisningen av tre i den stora fyrverkeritävlingen :) så bra koncept. Man rattar in en radiokanal så får man musik till showen.....grymt! I lördags var det storbritannien och de hade James Bond-låtar till, riiiiiiiktigt bra! Höga förväntningar på kvällens show!
 
Over and out!
 

RSS 2.0