The sound of music....

Ar i schweiz o njuter. Riktiga alplandskap, men vantar bara pa att fa se familjen von Trapp komma springandes over angarna. I morgon blir det hemfard och vi har haft en RIKTIGT skon sista dag o kvall.
see you in Sweden!!!
Forresten, maste bli battre pa Deutch!!!

NJUT!!!!

Vilka sköna semesterdagar jag har haft. Jag har hunnit med sånt som jag verkligen vill göra på min semester, umgås med folk och göra mysiga utflykter. Det känns som att man kan göra vad som helst och man har ork till det också. Det är ju ett bra tecken....för orken är väl det som jag är mest orolig inför jobbstarten när den nu blir. Det och koncentrationen......ja ja...det ordnar sig nog.
Vi var på Marstrand i dag. Riktigt skön dag! Gick turen runt ön och käkade en god skaldjurssallad......riktigt vackert där ute. Får nog bli en tur snart igen.
Dax att sova nu tror jag, är riktigt trött!
Gonatt gonatt!!!!

Oj,oj,oj....

....jag var visst inte så bra på att ha en blogg. Jag är nog lite för lat. Jag orkar ju aldrig skriva, men när jag väl skriver tycker ju jag det är roligt men det blir så sällan. SKÄRPNING!!!! Gött med semester nu iaf. Semester från sjukskrivningen...vad sägs om det....konstigt!!! Fast å andra sidan är det ju inte så att jag inte gör någonting för att jag inte jobbar.....jag har fullt upp med att rehabilitera migsjälv. Och i grund och botten är det mesta rehabilitering för mig just nu.......det går väl mer eller mindre ut på att lära känna mig själv som jag är nu efter stroken. vad jag klarar och vad jag inte klarar och vad jag ska göra för att klara det igen......typ!!! :o) Låter det flummigt....ja kanske det men så är det i alla fall.
Nu blir det sängen för mig. Tror jag ska läsa lite Stieg Larsson.......jo så får det nog bli!!!
God natt!!!

RSS 2.0