mamma o pappa

Jag har verkligen väldens bästa och finaste mamma och pappa. De finns alltid där när jag behöver dem och jag vet att vad som än händer kan jag lite på dem. Jag skulle göra allt för dem!!!!
Det är kärlek det!!!! <3 Jag älskar mina föräldrar! Lycka! :)

Long time no see

Hej hej!!!!
Många känslor i kroppen i dag. Det jobbigaste är att jag inte riktigt kan tolka dom. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska bearbeta dom. Det är som en saknad i hela kroppen. Det är kanske för att D. är borta eller så är det för att jag reagerar på de förändringar som har skett. Ja ja....inte mycket att göra åt. Det känns nog bättre när jag får skriva av mig lite......bra terapi :)
I dag ska jag i alla fall fira min fina mamma på Jungman jansson....ska bli roligt och gott. Det blev bara mamma, pappa och jag......elller bara o bara det är ju inte så bara :)  Åker nog in till stan sen och köper en blomma. de har så himla fina på Lagerhaus så dit får det nog bli en sväng. jag ska bara bleke håret en gång till först. Det börjar ta sig nu.....överhåret är iaf. ganska ljust. Ska nog klippa det ännu kortare om ett tag.
Vilken skön fredag till lördag det blev på Orust då. Tråkigt väder men vi gjorde upp en brasa och satt inne och mös istället. Det går lika bra. Så roligt att träffa arbetskamraterna igen. Inget kan få tyst på oss när vi väl sätter igång.....många glada skratt. Vi har verkligen så roligt och man kan prata om både roliga och allvarliga saker om vartannat.
Näääää, nu blir det till att röja upp här hemma lite och seeeeeen frukost. Me like sovmornar!!!

Vår i går...eller iaf. förra veckan!

Härliga vårbilder från uteserveringen på Villa Belparc, Slottskogen och balkongen. Kan inte våren komma nångång.....helst innan det blir sommar.

Familyguy....ehhhh....familygirl!!!

Jaha, då var det fyra dagars ledighet då. Jag önskar mig fint väder då. ha ha haaa eller hur??? Drömma kan man ju! Jag ändrar mig, jag önskar mig fyra dagar av samvaro med nära och kära....det var bättre. I morgon hjälper vi pappa med båten. På fredag ska vi hem till Ann och Erik och på lördag sticker vi till Bockön och har sleep over. Tänk man kanske t.om. kan klara av årets första bad iaf. om man tänder brasan först och kan kure ihop sig framför den med sovsäcken efter. Hmmmmm.....jag lovar nog inget ännu tror jag. Skönt bara att få komma ut i skogen och uppleva naturen och mysa med familjen lite. Kanske spela spel och fiska, eller bara prata, slappa och njuta.
I vilket fall som helst så ska det bli helt underbart.

Hjärta av stål.

Tänk att man kan bli så ledsen av att få besked om att man INTE ska opereras. Konstig!!! Men jag hade liksom ställt in mig på att de skulle sluta till hålet i mitt hjärta och efter det skulle allt vara som vanligt. Eller inte som vanligt jag skulle ju ha en liten metallbit i hjärtat men det skulle ju fungera som vanligt. Men man har tydligen beslutat att det är säkrare att medicinera i stället. Att operera hjärtat innebär väl alltid en risk och medicinen skulle vara säkrare kortsiktigt i alla fall. Men jag har så himla svårt att ta till mig att jag kanske måste äta fyra tabletter om dagen i hela mitt liv. Det är väl inte hela världen det finns många som har det mycket värre och biverkningarna märker jag inget av....men ändå!!!! Jag tror att jag bara behöver lite tid att vänja mig vid tanken och få prata och skriva av mig lite. Sååååå med andra ord så ett det dax att rycka upp och se det för vad det är.........inte hela världen med andra ord. Jag tänker vara tacksam för att det finns mediciner istället och att det finns folk som ens diskuterar vad som är bäst för mig.
Tack och hej!!!

Ska inte klaga.

Vad bra dokumentären på Kunskapskanalen var. Jag ska absolut inte klaga (fast det är svårt ibland, det ligger väl i människans natur på nåt sätt kanske), det finns så många som har råkat mycket värre ut än jag.
sköterskan på Sahlgrenska stack mig utan att det kändes nästan nåt......kan man verkligen göra det????Ehhhhhh.....förmodligen  :) Å slapp tejpen gjorda jag oxå. Efter Sahlgrenska tog jag en sväng till stan för att se om jag kunde bestämma vilka converse jag skulle ha....men det gick inte idag heller :) Promenerade hem i det sköna vårvädret vilket resulterade i diverse olika vattenblåsor.......nu klagar jag igen...fyyyy på mig, jag menade så klart att jag promenerade hem......det var jätteskönt och jag är så glad för att jag kan gå. :)
Judoleken var rolig och jag hade ganska mycket energi och styrelsemötet gick också bra. I morgon blir det Rehab på Högsbo.....jääääääj och badminton. Det är ju så grymt kul.
Tack och godnatt!!!

Ajjj....

Ont i huvudet nästan hela dag....inte roligt. Jag kom på igår att jag hade tagit 300 tabletter på typ tre månader, alltså inte verktabletter det hade cinte vart så bra. Ganska svårt att vänja sig vid tanken när man t,om. drog sig för att ta en helt vanligt verktablett innan. Fast jag är ju jätteglad att medicinen finns, minskar ju risken för en till Stroke avsevärt. Förresten det handlar om Stroke på Kunskapskanalen i morgon klockan 22.00, ska helt klart kolla.
Dags för blodprov och PK-värde i morgon. Jag måste fråga om de kan låta bli att sätta tejp på då. Sist jag skulle dra bort den grät jag typ för att det gjorde så ont. Mycket värre än att bli stucken. Det måste väl finnas nån annan tejp än typ silvertepj?  (ja, jag överdriver, MEN det gjorde jätteont).
Judolek i morgon kväll och sen styrelsemöte på det. Ska se om jag kan få till ett litet träningspass innan det också, hade vart grejt! Nu blir det sängen för mig.
Natti natti!!!

Livet är skönt.

Varit på rehab i dag. Lite trött i huvudet. Bassängträning efter det. Nu en Latte i solen på balkongen och lite yoghurt med vit persika/vit choklad.....så g...oj du brändes latten vid....sånt händer!!!! så gott skulle jag precis skriva( innan mjölken skummade över på hel spisen). Den är ju som en efterätt. Helt klart en favorit. Och en helt nyinkoöpt tidning på det......man måste ta tillfället i akt och njuta av vardagen. Det krävs inte så mycket!!!!!
Ha det gott!!!

Valborg!!!

Så här fina är vi på våran surbild. Varför Matilda inte ser sur ut vet jag inte......vi bestämde ju faktisk. Valborg såg ju ganska lovande vädermässigt ut när vi åkte hemifrån. Men vi bor ju faktiskt i Götet...och som väntat ändrades det under kvällen.
Vi satta oss på Bryggeriet och tog en öl o lite mat. Tortillabröd med grönsaker, tomatsalsa och Guacamole (hur stavas det?). Riktigt gott!!! Det började störtregna och mitt i regnet kom Anna som en dränkt katt....stackars! När vi kollade på Cort'egen höll det upp men var kallt.
Vi beslöt att det fick vara nog vi kände mest för att krypa ihop under en filt, käka godis och kolla på film. Sagt och gjort. Bara det att Matilda och jag somnade och slutet på filmen fattades....men det var helt klart värt det ändå. Tack tjejor för en mysig kväll!!!
Ha det gott!!!

Jaha....

Jag hade så fruktansvärt mycket som jag ville skriva om jag hade en blogg. Nu har jag en och nu har jag inte alls like mycket att säga längre....så typiskt.
Jag har haft en riktigt skön helg. Valborg var ju tyvärr lite småkall men idag har det ju varit helt underbart. Tyvärr har jag inte hunnit vara ute så mycket. Vi har flängt runt i affärer för att hitta solstolar till balkongen och skor till mig. Hittade ingetdera :O( men vi hittade ett Headset istället....nu kan jag Skypa med min kära lillebror i Norge.Jag ska bara lära mig hur man gör först.
I morgon ska jag försöka mig på att lägga in en bild i bloggen. Vi får väl se hur det går. Jag tror att jag tar surbilden från Valborg.
God natt!!

Jäääääj!!!!

Äntligen, äntligen har jag fått tummen ur och skaffat en blogg. Jag.........en blogg!!!! Helt fantastiskt faktiskt.......jag är ju så att säga ganska så oteknisk. Men, men.....vi får väl se hur det går. Nu är jag ju igång i alla fall. Om någon finner sin väg hit så hälsar jag er VÄLKOMNA nu.
Härmed förklarar jag min blogg öppnad!!!!
// sofia

RSS 2.0