Thoughts.......

Så mycket tankar och känslor som far omkring nu. Framtidsplaner, ideer, viljor, känslor, förnuft, begränsningar?, fantasier. Hur ska jag någonsin kunna samla allt till en, klar tanke? Får nog växa fram skulle jag tro, men tänk om den aldrig gör det. Någon gång måste man väl ta ett beslut.........eller!????!!!!

Skön dag iaf. me, myself and I..........och mina tankar!

Hmmmm.....

........trodde jag skrev en stående "note to self" att jag skulle gå och lägga mig. Verkar inte funka :0) Inte så bra iallafall........

Choose shoes!

Gaaaaaah igen! Vad ska jag göra med mina känsliga fötter. Hur ska jag hitta löpardojor som kan bära mig många mil utan att komma hem med blåsor mellan tårna som har gått hål på och det inte är någon hud kvar. Känns inte helt roligt. Hade varit skönt att få ha kvar sin stortånagel när den äntligenväxer ut igen också. Hmmmmmm......måste komma på något bra!

Drums........

..........blev det igår istället. Var ju inte riktigt som bilden i mitt huvud. Jag tänkte " solnedgång, stilla vatten, kanske lägereld. Några filtar, en stor cirkel med allvarliga trummare med ganska lugn rytmisk takt". Vi rundar udden till Third beach precis när solen gått ner bakom bergen. Hör trummornas rytmiska ljud. Massor med folk på stranden fortfarande. Vi går närmare och ser ett myller av glada, dansande, trummande människor. Värsta partystämningen och lite flower-power hippiestämmning. Me like!!!!! Slog oss ner i sanden och jag la mig med huvudet i D. knä. Lyssnade på trummorna, tittade på den underbart vackra solnedgången och glada människor. Efter en stund tog vi en liten sväng närmare själva mitten av alla människor där trummarna var och folk dansade. En tjej var helt fantastiskt duktig på att dansa med rockringar. Såg så enkelt ut, hon bara rörde lite rytmiskt på kroppen o ringarna bara snurrade. Tänker bara på hur jag själv ser ut när jag försöker svänga omkring EN ring......men dethär var liksom lite magiskt, graciöst :) coolt! Kände mig dock lite missanpassad.......kom in lite för sent och var inte in the rigjt mood. Var dock härligt att hålla sig lite i utkanten o känna på stämmningen.

När klockan började närma sig tio drog vi oss bort mot Second beach där det var filmvisning på en jätteskärm. Så bra ljud o bild o supermysigt. Dock maaaaaassor med folk och lite för sent med tanke på att D ska upp vid femtiden så vi promenerade hem. Får se Breakfast at Tiffanys en annan gång!

Kände mig något mör i fötterna när jag kom hem eftersom jag och Ds mamma hade gått ganska långt tidigare på dagen. Promenerade till english bay för lite solande, lunch på Cactus club (riktigt god sallad för övrigt och till det en Iceberg, lager med frusen bellini i, hur gott som helst :) ) och sen hem via Denman st och Robson som ju är hyfsat lång.

Härlig dag att lägga till samlingen!!!!

:0)


No drums.....

Blev ingen "drumcirkel" i tisdags. Kände mig inte helt bra i kroppen och D. hade inte haft världens bästa eftermiddag så vi bestämde med P. att det skulle sparas till en solig, fin eftermiddag istället (var ganska så molnigt på eftermiddagen). Det blev till slut lite snabbmat i form av hamburgare och pomesfrittes och cookie och choklad till mig ( det behövs när inte kroppen är på topp, tror minsann att det hjälpte ;) ) och en klassiker i form av sällskapsresan. Skön hemmakväll!!
 
Natti natt!

Inte för mig...

Ostronbar ikväll! Så helmysigt ställe men ostron........nä, jag vet inte riktigt. Provade tre olika och mitt minspel tror jag sa allt ( dock var en sort lite ytte pytte god, eller kanske iaf. godare än de andra två).
 
Fick inte bord för än 45 min senare så vi gick tvärs över gatan till ett oväntat mysigt ställe. Var tvungen att beställa en charkuteritallrik för jag var så nedrans hungrig. Lokala salami och annat gott......måste erkänna att det nog mer var för mig. OCH vad som verkligen var för mig var efterrätten som vi gick till Romers för att inta efter ostron (och räkor i vitlök o chili som var mycket goa). Jag har längtat tillbaks sedan jag åt den första gången för kanske två o en halv månad sedan.......yummie! :) Tre sprödbakade chokldkakor med vit choklad, mjuka i mitten och varma med nutella och cream cheese.......ja ni förstår ju själva liksom :)
 
En hyfsad öl och ett gott lokalt bubbel blev det också. Skön och god kväll!!!!
 
:0)

Van city <3

  
 
Underbart vacker solnedgång från balkongen. Fantastisk stad, fantastiskt väder.
 
:0)
 
 
 

Third beach in the sunset.

P. berättade att det är en stor trumcirkel på Third beach på tisdagar. I morgon får vi knalla dit och checka in. Låter ju hur mysigt som helst. Sanstrand en stor cirkel med trummande människor, solnedgång, värme, bara vara med sköna människor :) me like! Hoppas verkligen det blir lika nice som jag föreställer mig det :)

What to do?

 Hur ska jag någonsin kunna klara mig utan Zumba när det är uppehåll i augusti. MÅSTE hitta andra grupper.........men vart???? Gaaaaaah! Våga vägra sommaruppehåll :)

Frågetecken

Hur är det ens möjligt att vara så lyclig och glad och ändå vara så lättrörd och ha så nära till tårar. DET övergår min förmåga att förstå! Mitt humör är som en virvelvind som drar fram med solsken, stilla sommarregn, åskskurar med blixtnedslag och sen sol igen......tätt följt av isklart regn och efter det solen som skiner igenom molnen igen. Kan man faktiskt känna FÖR mycket?????

:)

What a day :)

                                                                   
 
Den här staden är ju helt fantastisk, den har så mycket att erbjuda. Igår var vi på Improv maraton, tre föreställningar på raken. M. och D. var med i de två första o den tredje såg vi  tillsammans. Pratade med P. i pauserna. Kul att ha lärt känna lite folk här och vilket trevligt folk sen. Fick lite rundvisning och sen när allt var slut började. L som sköter ljudet prata danska i högtalarn, snacka om förvåning??? Kul att få höra lite danska ( i torsdags fällde jag ju några få tårar när jag hörde danska på seawalken för det kändes lite ensamt och jag längtade efter folk därhemma :) tänk vad lite danska kan göra). Det pinsamma var ju bara att jag inte förstod när hon pratade danska men engelskan förstod jag. Skämmes på mig, men jag kan verkligen inte hjälpa det :) ( förstår ju faktiskt inte ens skånska). Men till saken igen. En härlig fredag ( burgaren på Romers burgers innan var ju så god).
 
I dag sov vi ut länge, så härligt. Vädret var toppenbra ( har ju varit såhär i över två veckor och nästa vecka ser oxå väldigt lovande ut. Vilken sommar liksom). Vi knallade till Twisted Fork på Granville. Hade tur och fick ett bord nästan dirket. Snacka om skön snubbe som jobbar där. Kan lätt tänka mig att gå dit igen bara pga den positiva stämning han skapade :). Är ju ingen nackdel att maten var super oxå ;) Ser fram emot att gå tillbaka och äta dera brioche med banan och grädde som vi faktiskt fick avstå från idag. Snacka om tur att vi faktiskt inte beställde in ändå....hade ju fått lämna mängder och jag hatar att lämna. Vilka portioner!
 
Vandrade vidare över granville bridge och mot Kitsilano music and art festival. Härlig stämning och lång gata avspärrad för trafik och massa scener med bra music. Njöt av solen, sällskapet och nyfunna favoritband. Vilka röster och sound! P. han förbien sväng oxå innan han skulle jobba. Han kände två i bandet som han rekommenderat till oss. Kul att träffas som hastigast. Uteservering med drink i solen han jag och D. oxå med. Tillbaka över Burrard bridge och hem via Urban Fair för att handla goda, onyttiga saker till kvällen och lunch till i morgon när det blir upptäcktsfärd till Lynn canyon och det fantastiskt vackra forsbadstället.....äntligen! ( förra söndagen kände ju jagbara att jag inte kunde missazumbaflashmoben. Inte varje dag en sådan dyker upp liksom. Fantastiskt roligt och gav massor med positiv energi. Hade lätt kunnat göra om det varje helg :) ). 
 
Tittada på Dumma mig ( engelska, måste ju verkligen träna. Vet ju att det är enda sättet att jomma någon vart och jag vill verkligen inte må dåligt över att min engelska är som den är och då får man ju göra ngt åt det. Särskillt nu när vi faktiskt umgås med väldigt trevliga människor som jag hemskt gärna vill kunna kommunicera med........morot!!!!!). Så kul film.Många skratt blev det....ser redan fram emot uppföljaren men den tar vi en annan dag. 
 
Dags för sängen tror jag efter en skön dag med min D. älskar verkligen när vi har dagarna tillsammans. Är guld värt. Tack finaste för att vi gör det här och att du gav mig möjligheten. älskar dig!
 
Fantastisk dag helt enkelt. Kan fortfarande inte tro att det är sant!!!! Ibland har man tur :)
Natti natt!
 

zumba heeeeeey.....

Så glad att jag hittat tillbaka till min underbara Zumba........den var verkligen saknad!!! Ger så mycket energi!

Virrvarr!

Många, många tankar som far omkring i mitt lilla ( ja det är verkligen bokstavligen litet. Jag kan inte köpa vuxenkepsar här utan får ha youthsize ha ha ) huvud. Har så mycket tid att tänka och analysera men kommer inte riktigt fram till något. Känner mig mer förvirrad än innan jag åkte. Förhoppningsvis reder vissa tankar upp sig allt eftersom........kanske bara behöver lite tid, ännu mer tid! Trodde nog att resan hit skulle göra att jag kom till klarhet med vissa saker men jag tror att jag kanske inte ser skogen för alla träden men förr eller senare hittar jag väl en stig som leder mig rätt.........hoppas snarare förr än senare........
 
 
:0)
 
 

sååå gott!

Hur kan jordgubbar, branflakes lite cocosyoghurt och naturell yoghurt på det bli så ofantligt gott. Addicted!!! ( lite persika på det är inte så dumt heller, eller färska hallon eller rostade cocosflingor eller.......... :) )

Natti natt!!!!!

 

<3

Underbart härlig helg med <3. Mycket promenad, lite strand, lite shopping, kolla runt i stan, latinofestival, zumba flash mob, gott att äta, filmkvällar, impro teater (så jag skrattade, D är min idol) och myyyyycket mera. Kärlek!!!!

Inprovisation när den är som bäst....

.........eller är jag tillsammans med en stripkung??? :)
Vet inte ens om jag kan beskriva gårdagskvällen med ord. Den var ju minst lika bra som dagen hade varit. Ett minne för livet och bilder och skratt i min hjärna som gör gott och aldrig kommer försvinna. Lycka i kvadrat!!!!

Lycka......

............mår så otroligt bra. Är så glad för vad jag har och för människorna i mitt liv <3

Over all...........fantastic!!!!!!

Vilken helg det vart förra helgen alltså. Snacka om att göra mycket roligt på en gång.
 
Fredag blev det baseball med Vancouver Canadians. Härli stämning och så kul att göra detdär de alltid gör på film :) Skicka öl längs med raderna och pengarna därefter............hade varit lite småkul att ta sig en slurk i ett obevakat ögonblick så muggen kommer fram halvfull ;) Inte så spännande match men atmosfären var greit. Måste helt köart göras om.
 
Lördagen tog vi oss upp på Grouse Mountain ( med lift denna gång. Sist vi var där uppe sprang vi ju från ambleside beach ändå upp på toppen ( o en liten bit ner igen) i Seek the peak som förövrigt inte bara var jättejobbigt men jättekul oxå). Åkte upp i vindkraftverket på toppen men det kan man ju kalla läskigt. Vi började med att hålla i oss hårt i närmsta stabila grej närvi kom upp. Hade liksom inte förväntat mig att det skulle skakamoch gunga så mycket. Helt klart läskigt. Särskilt att stå på glasgolvet och se rakt ned. När vi gick ner till gondolliften kom en hjort ( el rådjur, lite oklart) strosande med sitt kid. Vi varbara några meter ifrån men den var inte alls skygg. Så kul att få se de på så nära håll, hur gulligt som helst. På eftermiddagen var det dags för en efterlängtad flygtur. Med ett vattenflygplan ( potonplan) över vancouver och närliggande berg och fjordar. Behöver jag säga att det var fantastiskt. D. hade sälskap med piloten till planet och berättade hur ntresserad han var. Piloten sa bara helt lugnt sätt dig där fram med mig då. Det leendet på D. var helt obetalbart. Så glad för hans skull. En fantastisk flygtur över vidsträckta berg och fjordar......jag tror vi alla var helt lyriska efteråt. På kvällen blev det avskedsmiddag för E. som skulle åka hem morgonen därpå. Tråkigt att säga hejdå efter en sådan underbart kul tid vi har haft med E & E, men en mysig sista kväll och en helt fantastiskt dag over all.
 
Söndagen tillbringade vi mestadels på en båt som tog oss ut på Whalewatching. Fantastiskt spännande. Det blev några Popoise och Minkywhale.......inte dåligt det. öker fortfarande efter äventyret att få se Späckhuggare men var sak har sin tid. Härligt att få se valar överhuvudtaget. Vackra, majestätiska djur! Superdag på havet med solsken hela dagen och jag njöt över att bara vara och att få komma ut på havet. Båten styrde mot Vancouver Island och Victoria. Mysig lite stad men alldeles för kort tid där ( kanske får bli en tir tillbaka). Vi skulle vidare mot Butchnell botanical garden. Vilket fantastiskt ställe! Så vackert och harmoniskt ställe. Hade jag bottnära hade jag strosat omkring ofta. Kanske läst en bok, tänk, filosoferat och kanske mediterat. Det var liksom det man ville när mansatte sin fot där. Underbart ställe!!!  För att inte glömma bussresan dit med den bäste guidade turen någonsin, vilken härlig människa vår guide Adrian var. Hade kunnat lyssna på hans röst och berättelser i evigheter. Kan tycka att guidade turer känns alltför turistiga ( ja jag vet att jag själ är turist ;) ) mendethär varen upplevelse i sig. Lunch intogs på en solig gräsmatta i Victoria ochbedtod av Fish and chips......har verkligen blivit enfavorit hos mig. Kvällen tillbringades med avslutningsmiddag för D. mamma som skulle åka hem nästa em. Underbar dag!!!! Heeeelt underbar! ( förutom att D. mamma skulle åka hem då).
 
Måndag var Canada day och D. var ledig....yaaaaay! :) Sprang och köpte present till D. brorsdotter och senbar det av med skytrain til flygplatsen. Efter att ha vinkat av D. mamma ( inte kul att säga hej då, det var roliga två veckor) så åktevi hem igen, gick ut i värmen för att fira Canada day. Det ,esta var över så vi strosade mest omkring och såg på folk. Bestämde oss för att gå hem och kolla Django unchained och ha en lugn kväll, sagt och gjort. Dagen avslutades med stort Canada dayfyrverkeri som vi kollade in från ballkongen i den ljumna luften. Härlig avslutning på dagen!
 
Kan inte annat än att säga att det varit en supermysig helg ( trots två hej då) med mängder av nya upplevelser och intryck. Det blir svårslaget :) 
 
<3
 

RSS 2.0