Sommar farväl!

Vilken härlig dag det har varit. Varmt i solen men kyligt i vinden. Får nog inse att hösten är här. Vilken underbar sommar jag haft........kommer minnas för evigt <3 ser fram emot en härlig och mysig höst nu. Ska verkligen göra det bästa av tiden vi har kvar här. Kommer bli svårt att lämna Vancouver och alla sköna människor vi lärt känna men ska oxå bli nice att komma hem. Minnena kommer ju alltid att finnas kvar! Att åka var nog det bästa beslut jag kunde ta och är så glad att mitt <3 ställer upp så att vi kan göra dethär tillsammans. Tack, du är såååå underbar!! Har varit så bra för mig och var mitt livs chans.....då gäller det att fånga den :) Är evigt tacksam <3
 
Nu gäller det att ta tillvara tiden som är kvar och det ska vi verkligen göra :)

Att fånga en tanke......

Så konstig känsla att inte ha ett jobb att gå till. Härlig frihetskänsla att inte ha några måsten...........men underligt! Tror att det är i det här jag kommer hitta vem jag egentligen är och vad jag egentligen vill göra. Svårt bara eftersom jagvill så mycket och vill vara så mycket. Tankarna får liksom ingen ro. Kan inte ta ett första steg för jag vet inte. vilken riktning jag vill gå. Tankarna flyger och far och jag kan inte fånga dem. Hur gör man??? Vem är jag egentligen och vad vill jag egentligen? Tunga men viktiga tankar! Tur att jag har all tid i världen att fundera på då..........eller har jag för mycket tid att fundera ;) kan man fundera för mycket?

Nästa steg är bara att komma på ett sätt för mig att fånga de allra bästa och viktigaste tankarna och omvandla de till beslut och handling. Det är väl inte så svårt........eller ;)

Tar en promenad, det kanske hjälper!

Framtidsutsikter!

Planer för framtiden börjar falla på plats. Så skönt när man kommit en bit på vägen och beslut har tagits. Får ser om alltvi vill klaffar också.......sen är det bara resten kvar. Hejja oss!!!! :)

Klockers......

Vilken klockren kväll/natt! Så kul med så underbara människor. Har inte gjort många knop idag :) skön dag med film och junkfood. I morgon blir det minsann zumba.........längtar :)

RSS 2.0