:)

Varit inne hela dagen idag trots superfint höstväder. Tänkte att jag skulle gå ut men var riktigt, riktigt sugen på att bara var hemma idag så jag gjorde faktiskt det jag kände för och tog en kopp kaffe och ben&jerry istället. Jätteskönt dock hade det säkert oxå varitväldans skönt att gå längs med havet i solen. Ja, ja ibland får man välja och ska man tro prognoserna så ska vädret hålla i sig :) hoppas på det så det kan bli många, långa, sköna promenader innan vi åker vidare till Virginia Beach och hem. Flyget går härifrån tredje december och från VB och hem sjunde tror jag. Vill inte lämna denna fantastisk stad men vill dock komma hem till alla underbara.........som sagt ibland får man välja :) Är dock helt hundra på att jag kommer tillbaka till underbara Vancouver!!!! <3
 
Snart är det dags att bege sig till zumban så det blir iaf. en liten sväng ut idag. Looking forward to it.........zumba e ALLTID kul :)

Att få tummen ur!

Kliar riktigt mycket i mina fingrar att sätta igång med någon av mina id'eer. Vet dock inte riktigt hur jag ska börja. Hur gör folk som har lätt för att bestämma sig och hur gör folk som alltid får tummen ur........till skillnad från mig! Skulle behöva en bra mentor som kunde lära mig ett och annat. Har massor med ideer men vet inte riktigt om de är realistiska och genomförbara dock. Tror att jag får ta det lite pö om pö och inte göra misstaget att börja för stort............japp så får det bli :)

Gaaaaaaah!

Kan någon skicka en Sofiaguide så jag kan lära känna och förstå mig själv. Hur i hela fridens namn kan jag förvänta mig att någon annan ska förstå mig när jag inte ens förstår mig på mig själv. Hur lär man känna sig själv :)

beautiful autumn.


Rainy and I love it.......

Underbar höstpromenad efter zumban idag :) Köpte en Gingerbread latte att värma mig med och promenerade ner till English bay. Fantastiska fäger och vinden och regnet kändes uppfriskande. En säl såg jag oxå! Ibland älskar jag ruskväder och idag var en sådan dag :)

Besök från andra sidan havet.

På fredag kommer Tilda o hälsar på.........hurra!!!! Ska bli så kul att få visa staden som jag älskar. Kanske inte den roligasta månaden att komma men skit i det. Finns så mycket kul att göra ändå men det hade inte varit helt fel att ha vädret på vår sida :) Vi får la se hur det blir! Vädret är ganska ombytligt i den här stan.

I morgon blir det storstädning och Zumba.....ska försöka lägga in lite styrka oxå.....behöver bli starkare :) Var på ett perfekt Zumbapass i går med lite styrka och stretch som avslutning, perfekt ju!

Nu tar jag snart natten här, ska försöka komma upp hyfsat tidigt i morgon. Får la se hur det går ;) natti natt!

Love Halloween!

 
Hoppsan....längesedan jag skrev nu!
 
Halloween var kul. Äkskar ju att klä utmig. Blev dock inte all in men blev en del iaf. Blevinte heller något stort maskeradparty som jag var sen på först. Blev halloweenimprov.teater. först. Så kul men så sjuka karaktärer.....lite småläskigt faktiskt. Jag och Dan var vampyrer. Inte så många som klätt ut sig men jag var sjukt nöjd att vi gjorde det iaf. De som jobbade där var iaf. utklädda och bidrog till stämmningen. Kommer sakna så himla mycket att kunna ta en sväng dit och träffa allt härligt folk och skratta så kinderna gör ont :) 
 
Efter det så åkte vi till Pourhouse. Stmningen på stan var fantastisk och typ alla var utklädda och var på väg till Halloweenfester. Inne på Pourhouse var det dock inte så många som klätt ut sig men desto roligare då attvi hade tycker jag ;) Satt o pratade med de som jobbade, käkade charkuteri- och ostbricka drack gott och provade på Scotish egg för första gången. Hur kommer man på att ta ett kokt ägg, linda in det i korv, fritera det och sen ugnsbaka det, kan man ju undra...........gott var det iaf. :) Pratade med trevliga människor och vips så var baren tom och det var stängningsdags. Vi var dock inte redo att gå hem så vi satt och pratade med en tjejfrån Alberta medans de plockade i ordning och sedan lämnade vi och vandrade hem bland alla spöken,häxor mm mm. Kul Halloween trots att den blevlite annorlunda än vad jag tänkt mig :) 
 
Måste säga att de har grymma maskeradbutiker här iaf. var riktigt kul att leta efter kostym mm. Någongång ska jag ha en riktigHalloweenfest och oj vad jag ska gå all in då,ed utsmyckning och kostym.........ser riktigtmycketfram emot det.....kanske nästa år ;)
 
Vet inte riktigt hur vi tänkte när vi var i säng vid fyra dock och skulle möta upp Dans kollega med tjej för Brunch halv elva. Alla vet ju att jag behöver min skönhetssömn ;) Det gick bra ändå. Var yr och mådde illa mendet släppte efter jag druckit massa vatten och ätit fantastiskt god våfflor med hallon och grädde och lite Latte till det. Mådde så bra så vi hyrde cyklar och cyklade runt hela seawalken i solen. Såååååå vackert och skönt!!! Tog oss fem timmar med pauser........behöver jag säga attjag hade ont i min rumpa idagar efteråt. Skulle bett om en cykel med vadderad sadel. 
 
På torsdagen när detegentligenvar Halloween var jag på Zumba. Hade bara ett litet spindelnätpå kinden men det var nog för det var inte så många andra som hade någonting. Inte så kul att gå all in med värsta häxoutfiten eller gorilladräkt själv liksom. Det var en ny tränare som ledde passet. Hon var bra men saknade den gamla. Han är grymt bra! :)
 
Vi gick på ytterligare en Halloweenimprov. kul som vanligt!!!
 
Nu är det dags att prova en ny Zumbaclass i False creek communitycenter. Spännande! Tar väl ca 40 min att gå dit så dags att byta om.
 
Zumba hey!!!!
 
 

RSS 2.0