Fantastiska Kelowna!

Har fortfarande inte kommit mig för att skriva om thanks givinghelgen. Som sagt går inte att beskriva härliga händelser med ord för det blir aldrig samma sak. Det var iaf. en fantastisk helg......så fantastisk så Dan var tvungen att ringa sin chef och kolla om han kunde vara ledig på tisdagen oxå :) det kunde han!
 
Vi började köra på lördag morgon. Roadtrip är ju alltid kuloch såg verkligen fram emot att se mer av Kanada. Verkligen vacker årstid att bila genom Kanada oxå. Alla Lönnar gör ju att skogarna är ett skådespelav färg. Vad vi i te riktigt hade räknat med var att vi skulle åka igenom en snöstorm och nätt och jämnt klara oss från soppa torsk men det är sådant som händer när man är på roadtrip :) vi gick från +1 till +10 på typ en kvart. När vi närmade oss Kelowna där vi skulle tillbringa e natt på hotell innan vi åkte vidare var klockan redan eftermiddag. Åkte till hotellet och blev överaskade av det fina rummet med den fantastiska utsikten över sjön och vingårdarna och det speciella bergen. Breathtaking! Vi skyndade oss att titta igenom broschyrer för att se om vi skulle hinna med någon rundtur eller provning innan allt stängde......men det var ju vinfestival så vi trodde nog ändå att vi skulle hitta något som var öppet. Summerhill hade en rundtur om en halvtimme.......bara att slänga sig iväg i en taxi och en kvart senare var vi där. Så vackert! Intressant rundtur med en sväng in i pyramiden som var väkdigt intressant, får nog läsa lite mer om den :) provningen var oxå bra och vi var så gott som tvungna att köpa med oss en flaska som ska sparas till mycket speciellt tillfälle......eller nått :) 
 
När vi var färdiga där så var klockan ganska mycket och jag var så hungrig och hade huvudvärk och det var kallt.Vi började vandring till en något sånär närliggande vingård och jag ångrade mig direkt vi började gå. Dock hade jag hört något om en restaurang där och jag blev varm när vi gick. Riktigt mysig promenad som jag verkligen inte skulle ångra. När vi kom till nästa gård hade de precis stängt så det var bara till att fortsätta gå. Vilka hus vi såg på vägen, enorma med underbar utsikt över sjön :) hade jag lätt kunnat tänka mig ett. Väl framme visade det sig att restaurangen hade stängt för säsongen så det var till att dricka sig mätt på vin :) nädå!!! men vi smakade en del goa viner så det fick bli två flaskor där oxå :) helt plötsligt hade alla andra gått och de skulle stänga de frågade om vi ville ha skjuts till stan och det ville vi mer än gärna. Fick skjuts och erbjudande om att hänga på till en nyöppnad pub och äta och hänga lite. Snacka om gästfrihet! Men det är så det är här i Kanada and I like it a lot :) så kvällen spenderades med de två som jobbade på Cedars creek och senare så dök oxå frugan upp. Hon jobbade i sin tur på Quales gate en annan vingård som vi ändå funderat på att besöka dagen efter och nu var det ju ett givet val. Så sköna människor! Kan säga att vi somnade hyfsat gott efter promenad hem från puben den kvällen. Sängen var himelsk! 
 
Vaknade till lika fantastiskt varm och soligt höstväder som dagen före. Snacka om tur. Gick för att käka hotellfrukost som är ngt av det bästa med hotell enligt mig. Snacka om att fylla på med energi för hela dagen :) Sedan bar det iväg till nästa vingård. Helt fantastiskt vackert var det. Går liksom inte att beskriva. Höstfärgerna på träden, solen, långa rader med vinrankor och utsikt över sjön med det vackra landskapet runt omkring och arkitekturen sen........Tyvärr hade vi inte så mycket tid på oss så vidare till nästa vingård. 
 
Vi letade runt lite efter vår nyfunna vän från gårdagen och när hon fick se oss plockade hon fram tvåglas och sa att hon hade sparat plats vid bardisken till oss. Jag som inte ens hade tänkt ta en sip vin den dagen ändra mig och sa ja tack. Vi fick prova riktigt goda viner. Det bästa var dessertvinerna som serverades i små minakoppar av choklad. Detfick bli att köp med sig en av varje av dem plus chokladkopparna såklart :) mantackar ju inte nej till choklad liksom.
 
Efter det var det dags för nästa del på resan, roadtrip till Vernon där vihade blivit hembjudna till en kompis viträffat i  Vancouver och hans familj. De bodde i ett helmysigt hus ute på landet. 
 
Får nog fortsätta en annan dag för klockan blev mycket och jag behöver min skönhetssömn :) nattinatt!

Oväntad vändning....

Ibland händer oväntade saker på kvällspromenaden t.ex. att man går förbi en folksamling och man kollar och det är konsert och man hittar en snubbe som säljer biljetter till halva priset. Det visade sig vara Chris Cornell, fd sångare i Soundgarden. Visste inte mycket om honom men Dan ville gå och konserter är ju alltid härligt så varför inte. Vilken stämning!!!! Publiken var verkligen med och ljudet var så bra och inte skadade det att det var på Orpheum heller som var så fint och mäktigt. Går väldigt gärna på spelning där igen :) Han var riktigt bra dessutom. verkar vara skön snubbe och bra låtar med grym röst. Så som sagt man vet aldrig vad kvällspromenader har att erbjuda :)

Foggy!

Så konstigt väder det har varit i några dagar nu. Dimma så man knappt ser ner på gatan och hela staden är mjölkvit och sen plötsligt släpper det som du och dimman drar undan och det blir blå himmel och strålande sol. Jag passar på att gå ut på en promenad längs med vattnet för känner jag Vancouver rätt så är dimman över oss om någon timme igen :) Ikväll blir det löptur med Dan. Var så längesedan vi var ute och sprang men nu äntligen :) Ladda pulsklockorna och snöra på löpdojjorna och hoppas, hoppas att solen stannar kvar tills dess :)

All in?????

Ser sjukt mycket fram emot att fira Halloween i Kanada........kommer bli grymt! :) tror att de tar ut svängarna ordentligt här. Älskar att klä ut mig! Undrar vad jag ska vara!!!???? Läste om ett hotellBurrard som skulle ha Halloweenfest med rummen öppna låter ju ganska kul att mingla omkring i olika rum. Undrar om de har olika teman o musik i de olika rummen oxå. Score där vi har varit innan har ju oxå halloweenfest. Vet inte riktigt vart man ska gå får väl fråga någon som vet helt enkelt. Tror oxå att det var haloweentema på Zumban men vad klär manut sig till då liksom. Man bör ju kunna träna och dansa i kostymen och jag svettas så grymt mycket så att sminka sig kanske inte är ngn bra ide. Sedan har vi ju alltid det där med om INGEN annan klär ut sig så kanske man inte vil köra all in.........men å andra sidan om de andra kör all in kommer jag ångra mig så grymt mycket om jag inte gör det. Vad är värst? Köra zumba i häxdräkt när andra ser it som vanligt eller vara lite nedtonad och ångra sig efteråt??? Fast jag ska ju ta mig dit också........tjugo minuters promenad i häxdräkt......själv.....nja jag vet inte. Önskar jag var modigare! :) Vi får väl se!

lördagsfrukost och mord!

Sen lördagsfrukost.........love it! Dan är ute och fiskar men jag ville stanna hemma denna gången så frukosten intages själv denna lördag. Ikväll blir det mordmysterie på Science world med nyfunna vänner :) ska bli sjukt spännande och roligt. Glad att få träna min engelska lite mer oxå :)

Få se om jag kanske eventuellt får tummer ur och går ner till gymmet sen oxå.........högst eventuellt ;) nä förresten fel inställning. Jag menar att jag ska gå ner och träna i gymmet sedan. Behöver bli lite starkare om jag någonsin ska kunna göra armhävningar.......undrar om min kropp är felkonstruerad ;)

Beslutsångest.

Hur kan det vara så svårt att bestämma sig för färg på jacka. Var hur länge som helst i affären och var helt säker till slut men det var ju över en vecka sen det......nu vill jag ha den andra färgen. Bara att traska dit o hoppas på att få byta. Japp i-landsproblem jag vet men jag ska absolut ta tag i min osäkerhet när det gäller att bestämma, besluta och välja. O då syftar jag ju inte bara på jackor ;)

Frukost och zumba på det! :) Nu kör vi!

suuuur!

knäppa värde som går upp och ner. vill inte gå o ta blodprov hela tiden.

ska sova nu o vakna upp i morgon o bestämma att jag ska vara glaaaaad. När man inte är glad från början retar småsaker som ett litet blodprov upp en o det vill inte jag.........där med basta :) Jag har ju faktiskt så många saker att vara glad över och det gäller att ta vara på dem. Så det gör jag i morgon :)

Underbart....

Vilken underbar Thanks givinghelg. Så mysigt! Ska försöka få ner det med ord men inte just nu. Har enkänsla av att det blir långt. Har så himla svårt att få skrivit ner saker som är så härliga upplevelser för känslan går liksom inte att förklara ochdetblir bara platt men jag ska iaf. försöka :) Nu blir det lite Heroes och granatäpple och kanske lite Pumkinpie med glass kanske ;)

Mr Sandman!

Time to say good night!......zzzzzZZZZZzzzz.......Tidigt upp i morgon för att hyra bil och sen se mer av Kanada :)

"kalkon"

I morgon drar vi till Kelowna för minisemester och på söndag besöker vi en nyfunnen väns famil i Vernon för Thanksgivingmiddag med kalkon och allt. Är grymt peppad för det är min första Thanks giving ever :) är dock nervös för att prata såmycket engelska och att jag inte kan uppföra mig på Kanadensikt maner :)  Ja jagvet skittöntigr men i sverige vet man ju de sociala koderna ( ehhhh tror jag iaf. om jag inte kan det är jag åtminstonde lycklig ovetande om mina brister) men här har jag ingen aning. Jag menar jag vet. Inte ens hur man firar Thanks giving det enda som dyker upp i skallen är "kalkon" :) kanske får läsa på lite.
 
Jag är grymt nöjd över att jag fått träna min engelska såmycket. Är så skönt att våga nu och att det kommer mer naturligt. I början var det ju som att slängas flera år tillbaka i tiden när jag kämpade med talet efter stroken. Nu kämpar jag med talet efter stroken fast på engelska. Svårt att förklara känslan om man inte upplevt den själv svårt att hitta förklarande ord så andra kan förstå. Iaf är jagså grymt glad att det känns så mycket lättare. Jag är faktiskt stolt över migsjälv. Vet att andra kanske hade tagit sig längre men för mig är det stort.
 
Säger bara Roadtrip med älsklingen yaaaaaaaay!!!
 
:)

A room with a wiev.....

Trött idag, ingen energi. Hoppas det ändras med frukost och härlig Zumba. Kommer nog aldrig träna med sådan fin utsikt som jag har på Zumban på torsdagar när den är i False creek. Dansa till härlig musik med mycket energi och titta ut över vattnet, skylinen och bergen i bakgrunden. Svårslaget i inomhusträningsväg :)

GULP!

En sak jag har tänkt på här är att mycket saker som finns här är samma som hemma fast bara mycket större och mycket mer liksom. Det är som att det finns mycket mer näring här så blad, träd mm växer sig enorma.               DET GÄLLER TYVÄRR ÄVEN SPINDLARNA!!!!!!!

Surprise....

När vi promenerade i Stanley Park i helgen såg vi inte mindre än två Kolibri. Tycker de är så himla coola. Tänk att man ska hitta Kolibris ( eller vad det nu heter i pluralis)

<3

Tack mitt hjärta för nio fina år tillsammans. Du är bäst! :) Älskar dig så mycket och hoppas du vet och förstår hur mycket du betyder för mig. Vet att du alltid finns där för mig och hoppas att du förstår att jag alltid finns där för dig vad det än är. Kärlek!!!!!

Känslostormar.

Pratat med mamma på skype............härligt! Är så glad att skype och facebook finns så jag ändå kan hänga med lite vad som händer därhemma :) nu är det åtta veckor kvar och det känns i magen och hjärtat. Massa blandade känslor som ska samsas. Jag kommer nog vara ett vrak de två sista veckorna skulle jag tro. Undrar hur det kommer kännas när vi kommer hem igen...........den första veckan liksom. Tror det kommer vara väldigt overkligt. Jag kan inte beskriva hur men jag har liksom aldrig varit borta så här länge förrut. Känns som jag är på en lååååååång semester även om vi har våran vardag här nu. Kommer bli riktigt tufft känslomässigt att lämna det här. Kan inte förklara känslan men jag älskar verkligen Vancouver och vårt liv här..........liksom jag älskar mitt liv i Göteborg! Ska bara sammanföra de känslorna till en helhet som är mitt liv!!! Kan inte riktig hantera och sortera mina känslor just nu. Det är bara att inse att det kommer bli tufft helt enkelt. Därmed inte sagt att det kommer bli skönt och kul att komma hem, för det kommer det. Längtar hem till familj, släkt och vänner mm och det kommer bli såååååå mysigt att fira jul med allt vad det innebär hemma. Tiden innan jul när jag och Dan är lediga tillsammans och kan hitta på kul saker och träffa härligt folk ser jag så mycket fram emot. Som sagt väldigt blandade och starka känslor just nu som jag måste försöka att leva med........låter kanske som jag förstorar upp saker och ting men det är känslor jag faktiskt känner och jag vill inte gå runt som ett nervvrak sista tiden. Sååååå.....ska tänka riktigt positivt och försöka att ta till mig allt och göra det bästa av det! Kommer nog bli bra det här :)

Kan jag styra datorer med tankens kraft.........

Tänk vad saker och ting löser sig bra ibland. Dan ringde och sa att datorn inte funkar så han kan inte fortsätta jobba så han kommer hem istället. nu får jag mitt shoppingsällskap som jag ville. Synd på jobbet bara hoppas inte det blir mer stress för honom i morgon. Promenad och shopping blir det nu :)

Inga toppar idag.

Vy från ballkongen idag. Förra veckan låg det snö på de högsta topparna här runt omkring, så fint. Men nu har det smält bort igen. Idag ser man inte ens toppen på Grouse mountain för molnen ligger så lågt. Tänk att vi sprang ( nåja spran ju inte hela tiden hade jag aldrig orkat) hela vägen upp på toppen från Ambleside beach i Seek the Peak. Hade velat göra om det igen. Snacka om stämning!!!! :)

Uppstart.

Frukostdax! Kaffe ( eller nåja mjölk med lite kaffe i som de skulle säga på jobbet), yoghurt, keso, jordgubbar, torkade tranbär, kokos och pumpakärnor och lite lervällingsmoothie på det :) Bra start på dagen!!!!

Jag vill.....

Vad ska hittas på idag då? Jag vet inte än. Behöver ju verkligen köpa varmare jacka och nya höstskor men jag hade behövt Dan med mig som smakråd. Undrar om de blir glada på hans jobb om han säger att han faktiskt måste vara ledig halva dagen för hans flickvän behöver shoppingsällskap........skulle inte tro det va! Vet att det blir mycket tjat om vädret just nu men det är ju så varierande hela tiden. Idag är det strålande sol och blå himmel igen. Får nog försöka få till en promenad längs med vattnet oxå.......jag vill iaf. sen får vi väl se om det väl blir något :) har svårt att få tummen ur ibland. Skärpning! Frukost nu och sedan..............får vi se :)

Drip drop!

Nooooooooooo regnet öser ner :( ja ja blir mysigt att somna till iaf. D. ligger redan o snusar här bredvid :) hoppas att regnet är väck tills jag ska promenera till zumban. Förra måndagen var ju lagom kul. En halvtimmes promenad i regn, en timmes zumba och sedan ta på de fortfarande blöta överdragskläderna över allt svett och ge sig ut på promenad tillbaka.......yiiiippppiiieee :) men inte i morgon inte då regnar det minsann inte på min promenad.........basta!!!!

Plötsligt händer det.

Kors i taket jag har blivit lite smått sportintresserad :) hockeymatch på tvn på yaletown och det var faktiskt spännande. Lite härlig stämmning oxå när folk samlas och äter, dricker och kollar på hockey. Tycker det är mysig stämning i stan oxå när det är match......folk har liksom ett gemensamt mål och är förväntasfulla inför matchen :) tänk vad Vancouver gör med mig.....jagvidgar mina vyer :) snart är det god natt och i morgon börjar en ny vecka! :0)

Summer once more....

Vilken härlig dag. Älskar helgerna när D. oxå är ledig. Idag var sommaren tillbaka med sol och blå himmel, helt underbart. Började med en brunch på milestone och vi fick plats ute i solen....det gäller att passa på medans man faktiskt kan sitta ute. Därefter promenad till English Bay längs med vattnet. inte dåligt att kunna spela beachvolley i badshorts i oktober ( var dock inte vi som gjorde det). Nu har även träden börjat byta färg som jag har väntat på det. Hoppas på fler dagar som den här med sol och vackra höstfärger. Mår så bra av att få lite sol på mig.


Trött efter låååång promenad så det blir nog till att gå till Yaletown brewhouse för pizza och en cola får det nog bli tror jag. Nyttig kan jag vara en annan dag :) Skön stämning på Yaletown också, lite avslappnat, precis vad jag vill ha :)

I morgon blir det zumba igen och regn verkar det som men man vet ju aldrig. Hoppas bara jag är helt bra i halsen snart vågar liksom inte satsa järnet när det inte känns helt bra :( men, men what to do bara att hoppas på det bästa. Off to Yaletown B and piiiiiiizza!

Hitta nya banor.

Åkte till outleten lite utanför stan. Blev ingen jacka och inga skor men dock två fina tröjor :) Har nte gjort så mycket annat idag, mest tagit det lugnt och tittat massor av heroesavsnitt. Älskar när man hittat en bra serie och man har massor av avsnitt kvar. Dock finns inte nästa säsong med svensk text :( blir till att träna engelskan för mig......det är ju toppen men mycket tråkigare och jobbigare att titta då men å andra sidan kan jag förena nytta med nöje och det är ju positivt.

By the way vad mycket de här sex månaderna har gjort för min engelska och mitt självförtroende :) nu vågar jag faktiskt prata mycket, mycket mer. Det är en konstig känsla när något man har kunnat tas ifrån en på mindre än en sekund. Nu är ju inte att kunna prata braengelska det viktigaste men jag har ändå kommit så långt i minrehabilitering så jag kan börja jobba med saker som inte är helt nödvändiga men som jag mår bra av att få tillbaka. Jag var ingen expert på engelska innan stroken men jag får kämpa mycket hårdare nu och mycket har försvunnit. Eller kanske inte riktigt försvunnit det ligger snarare i bakgrunden och lurar och jag måste träna för att kunna plocka fram det. Träna om min hjärna så den hittar och skapar nya banor. Känns surt att behöva lägga så mycket energi på att träna något somman redan lagt mycket tid i sitt liv på att träna innan men what to do, bara att gilla läget och träna på och försöka ha så kul som möjligt under tiden :) såååååå då passar jumängder med heroesavsnitt perfekt :) Natti natt!!!!

Fredagsmys.

Heroes och varma cookies med glass. Vinnande koncept! Får dock bli andra cookies och annan glass nästan gång. Ett avsnitt Heroes till i sängen och sen blir det god natt. Hoppas på lite shopping i morgon. Kanske ett par hela skor och en varmare jacka :)

Happy friday!

Tjoooohooo det är fredag :) Bästa zumban på fredagar och sedan är det helg på det. D. är förkyld och det är ju inte kul men jag hoppas verkligen han är bättre till helgen så vi kan hitta på något skoj :) plus att han är hemma idag så vi får mer tid tillsammans, gäller att se det positiva i det negativa ;) blir nog helkväll med Heroes.......älskar den serien, så spännande! Har boostat med citron, ingefära och honung, cocosvatten och spirulinasmoothie med massor av frukt och nyttigheter så mitt skav i halsen inte blir någon förkylning för jag vill vara frisk.........men vem vill inte det!!???? Wish me luck!

Sunny thursday!

Nu blir det frukost och sen Zumba. Sol idag :)

Bak!

Är så himla sugen på att baka. Prova nya recept, göra chokladpraliner och prova nya fyllningar, göra jul(!)godis, cupcakes roliga tårtor med finadekorationer.....you name it! Problemet här är väl att i vårt kök finns bara det allra nödvändigaste och då menar jag verkligen knappt det. Kanske är därför jag känner sånt sug för att jag nte riktigt kan. Dessutom så skulle det nog ta några försök innan jag fick till allt med den här ugnen oxå, var ju trots allt ett tag sedan jag använde gasugn sist. En sak till.......vart skulle jag göra av allt, det är jubara D. och jag här. Nog för att vi lärtkänna en hel del skönt folk men ändå. Hej vi har nyss träffats vill du ha en tårta liksom :) fast åandra sidan vem blir inte glad för en tårta!!!???? Näe det är nog bäst jag stoppar mitt sug åt sidan ett tag, tills jag kommer hem i alla fall. Kanske hittar på något men vi får se.........när jag kommer hem däremot......då jäklar :) baktajm!

Hoppas kan man ju alltid!

I morgon ska det bli sol! Yaaaaaaay hoppas verkligen det stämmer. Jag behöver lite sol nu efter några dagars regn. Vädret skiftade så snabbt från sol och varmt till regn och kyligare. Min kropp hann inte med, den ligger liksom fortfarande på stranden i bikini :) som sagt lite sol vill jag ha nu!!! Hoppas hoppas!

Soppa på en spik.....eller broccoli!

Ser fram emot att bli helt pigg och kry igen. Känner fortfarande i halsen och har gjort hur länge som helst. Vet liksom inte om jag vågar träna fullt ut. Går ju på mina älskade zumbapass och det brukar kännas bra men vet inte om jag vågar satsa hårdare, får se hur det känns i morgon. Känns så synd när man nu har pool och gym i huset att inte använda det så mycket. Hur många gånger kommer jag bo med pool och gym i samma byggnad igen liksom. Ja ja what to do!!!! Har boostat med ingefära, citron och honung iaf. och hoppas på att jag är helt kry i morgon bitti.
 
Blev go soppa tillmiddag idag. Potatis och broccoli! Får nog börja göra det lite oftare, lika gott som nyttigt ju hur bra är inte det då win win liksom :) I med lite philadelphia och smula över lite bluecheese som pricken över i't!! :)
 
Har en grymt bra ide by the way tills när vi kommer hem. Pappa ska få bli min och D's PT. kommer bli grymt. Ska bara fråga om han vill först. Ser fram emot att komma igång med träningen rejält......vill bli stark :) Nu blir det till att skölja av nya ansiktsmasken med honung, havre och lera typ och se om den gjort underverk :) ska försöka komma i säng i hyfsad tid ikväll oxå..........ikväll ska det bara gå, så det så!
 
:0)

Morn morn!

Sov dåligt inatt vilket inte händer ofta men jag skyller på det att jag inte kom upp i tid ;) det finns alltid en anledning att sova länge har jag märkt. Ja ja det spelar ju ingen roll egentligen jag ska ju inte upp till något speciellt jag vill ju bara ändra en vana för att göra det lättare sedan när man måste gå upp tidigt, men jag har ju fakstikt massor med tid på mig att göra det oxå. Måste bara komma på vilket sätt som funkar för mig! Det tror jag är hela hemligheten bakom att ändra en vana som man inte så gärna vill ändra..........man måste hitta viljan och något som drar.......vinsten liksom!!!! Fortsätter fundera!
 
Snart dax för frukost och sen ut i staden tror jag. Väderomslaget kom ganske snabbt och nu är det höst och jag gillar inte att frysa därför blir det nog att kika på lita varma tröjor, skor och kanske en jacka. Får ser, problemet är ju bara att man ska få hem allt till sverige sen oxå. Ja ja det är i-landsproblem och jag är glad att jag överhuvudtaget kan gå och köpa varma kläder. Tänker på alla hemlösa som finns i staden ( och de flesta städer såklart) hur klarar de sig när det blir kallt???? Hoppas det blir en mild vinter för deras skull.
 
Längtar till helgen. Det är så mycket mysigare när D. oxå är ledig och man kan hitta på grejer hela dagarna :) Snart ska vi på en grej på sciense world. Tydligen ska det ha skett ett mord ( på skoj alltså) och man ska ta reda på vem mördaren är genom att leta efter ledtrådar. Undrar om jag kmmer skita knäck när vi springer omkring på ett museum, på kvällen, och letar efter ledtrådar som finns hos diverse udda figurer. Nog för att jag älskar skräckfilm och spökhus men jag är ju oxå såååå hemskt lättskrämd så det finns inte. En sak att titta på skräckfilm och en sak att vara mitt i en mordgåta kanske :) vi får se! Kul ska det bli iaf.
 
:0)

Sova...........

............sova säng säng säng! Dax att sova om jag ska orka upp i morgon.......och det vill jag ju! Vill komma upp tidigare så jag får ut mer av dagen men då måste man ju komma i säng någon gång också. Det är väl där i svårigheten ligger! Nattuggla javisst! :)

Fryyyyyyyyyser.........

Får nog ta mig ut på stan och kolla runt efter lite höstkläder i morgon. Hard work but someone gotta do it ;)

Time flies........

Nu är det ca tio veckor kvar tills vi åker hem.......tio veckor, det är ju ingenting är min första tanke. Tio veckor är faktiskt någonting, man hinner ganska mycket på tio veckor. Jag ar bestämt att jag verkligen ska ta vara på den här sista tiden och göra den så bra som möjligt..........dock utan att stressa upp mig. Det vi inte hinner göra får vi göra en annan gång ;) och det som inte hinns med har ju inte hunnits med för att vi gjort något annat kul istället.......right! 
 
Såååååå nu kör vi tio fantastiska veckor kvar. Ser fram emot alla tio :) såååå mycket :)

RSS 2.0