Sport, djur , zumba o paket!

Några veckor har vi bott här nu och allt börjar falla på plats :) Verkligen så härligt när det gör det. Börjar hitta mina rutiner, i en ny vardag, i en ny stad, i ett nytt land. rutiner kan ju höras tråkigt ut men tvärtom tycker jag, särskillt de rutiner som man väljer själv och faktiskt ser fram emot. T.ex. att äta en god, lång frukost framför en film eller på balkongen eller att stressa iväg till ett zumbapass som man ser sjukt mycket fram emot :) vem har sagt att rutiner behöver vara tråkiga. Sen finns det ju sjukt många tråkiga rutiner såklart men de behöver vi ju inte nämna här, är väl medveten om de ändå och vet att jag har svårt att få tummen ur att göra dem när det finns så mycket annat kul att göra :) 

Problemet med att skriva så sällan som jag gör är ju att det hinner hända så himla mycket och man vill ju få med så mycket som möjligt här :) jättekul att gå tillbaka och läsa senare plus att det kanske kan vara kul för någon att läsa lite vad vi faktiskt gör här borta i andra änden av världen.

Hunnit med en hel del faktiskt samtidigt som vi har haft tid för att planlöst strosa omkring och upptäcka stan och styra kosan dit vikänner för eller till närmsta resturang för att fylla på med lite energi. Jag fortsätter min sportsliga bana från Vancouver, varför bryta en bra vana liksom. Varit på både AFL=aussie rules som amerikansk football eller rugby fast ändå inte och inte nog med det så provade jag på golf en skön söndag.


Vi har varit på zoo oxå och äntligen hikat, har längtat. Älskar att det finns så mycket spännande fåglar och djur här. På zoo för att komma de nära o få se arter man kanske inte annars får syn på och i naturen för då är det mer på riktigt. Zoot var väldigt bra och det kändes verkligen som djuren hade det bra.............viktig aspekt om man nu ska på zoo tycker jag.Steve Irvins zoo vart det o kan ändå tycka att det är väl en snubbe som verkligen värnade om djur o natur.

Hiken gjorde vi på Glasshouse mountain och bland det första vi gjorde var att stöta på en stor Leguan..........spännande! Som tur var var alla jättespindlar ngn annanstans den dagen. Var sååååååå rädd när jag var inne på utedasset. Stod på toalocket att man skulle fälla ner det efter sig............då undrar jag vad är det egentligen man vill stänga ute........ELLER inne......gah! 

Sååååååå glad att jag hittat bra zumbaklasser...........slår ju inte vancouver på långa vägar men blir nog toppen det här tror jag :) så så så kul!

Vi var i Surfers Paradise en lördag också. Härligt! Jag har längtat mycket efter havet. Där kan man ta sora djupa andetag och andas på riktigt :) saknar att åka ut med båten och jag längtar till det blir stranden nästa gång. 

I morgon är det D. födelsedag, rättare sagt om tio minuter......he he jag äääääääälskar överraskningar :) och på fredag kommer Dans mamma och hälsar på då räknar jag med att det blir en hel del utflykter. ser fram emot att lära känna mer av Australien :)

Nu ska jag gömma om paket och hoppa i säng, natti natt! 



RSS 2.0