Så blev det....

Ja då hamnade vi i Bergen då :) herregud det finns så mycket att skriva om så jag vet inte ens vart jag ska börja.

Sista tiden i vancouver var såklart bitterljuv. Ville verkligen inte lämna men samtidigt ville jag hem.......hem hem liksom! Dagarna i VB var härliga och jag tror vi behövde lite tid tillsammans med ledighet för båda för att runda av vår tid i Vancouver. Tyvärr var jag så förkyld så det blev inte riktigt som vi tänk oss men härligt ändå. Promenader vid stranden, frukost med delfiner......många. god mat och god dryck och bara vara.

Att komma hem var skönt. Det var nästan som man aldrig hade varit borta (det är väl det som kännetecknar ett hem....eller?). Så skönt att få umgås och fira jul och ha tid för allt man vill. Trots att vi var lediga var det mycket man ville och borde hinna med. Var sjuk första veckan och det var riktigt segt. Kunde inte vända tillbaka de nio timmars tidsskillnad som var och kunde inte heller sova pga att jag var dålig. Så underlig känsla det där och jag kom helt ur fas. Även om det inte blev som jag planerat så är jag otroligt glad att vi bestämde oss för att åka hem och fira julen hemma.....känns som det behövdes. Det var så svårt att lämna vancouver och livet där och jag är så glad och tacksam för alla fina människor vi fått träffa och alla otroliga minnen vi skapat tillsammans......kommer aldrig glömma och den tiden kommer ligga mig mycket varmt om hjärtat. Tack till mitt <3 att vi gjorde detta tillsammans.

Det var lite svårt att planera saker o ting när vi kom hem. Vi visste ju liksom inte om och isf. när vi skulle vidare. planen var ju att dra vidare till Bergen men vi visste ju inte om det skulle lösa sig. plötsligt hade D. jobb i Bergen och skulle börja om några dagar. Det var bara att packa ihop bilen säga hej då och åka :)

Första tiden bodde vi hos lillebror. Kändes skönt att redan ha en fast punkt medan man försökte komma tillrätta i nya staden. Sedan gick allt snabbt lägenhet fixad och nytt jobb 80 %. Tänk 80%, visste inte om jag någonsin skulle komma dit igen och nu är jag här. Tänk så det kan gå :)

Sååå tre månader i Bergen och jag förstår iaf. det mesta som sägs runt omkring mig. var ju lite orolig för dialekten och att jag skulle leva i en stad där jag inte förstod någon förutom de svenskar som bor här. allt löser sig får väl slutsatsen bli. ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda samtidigt som det är lite panikartat att inte veta. vart är jag i sommar, har jag jobb, har jag lägenhet, vilket land är jag i och vilken stad. Hur planerar man en semester när man inte ens vet vart man själv befinner sig. ja ja vi har ju iaf. några dagar till på oss att besluta hur framtiden ser ut.....iaf. det som vi själva kan påverka. blir spännande att se vad det blir :)

Nu är det nog dags för en pizza tror jag bestämt! :)

RSS 2.0