Over all...........fantastic!!!!!!

Vilken helg det vart förra helgen alltså. Snacka om att göra mycket roligt på en gång.
 
Fredag blev det baseball med Vancouver Canadians. Härli stämning och så kul att göra detdär de alltid gör på film :) Skicka öl längs med raderna och pengarna därefter............hade varit lite småkul att ta sig en slurk i ett obevakat ögonblick så muggen kommer fram halvfull ;) Inte så spännande match men atmosfären var greit. Måste helt köart göras om.
 
Lördagen tog vi oss upp på Grouse Mountain ( med lift denna gång. Sist vi var där uppe sprang vi ju från ambleside beach ändå upp på toppen ( o en liten bit ner igen) i Seek the peak som förövrigt inte bara var jättejobbigt men jättekul oxå). Åkte upp i vindkraftverket på toppen men det kan man ju kalla läskigt. Vi började med att hålla i oss hårt i närmsta stabila grej närvi kom upp. Hade liksom inte förväntat mig att det skulle skakamoch gunga så mycket. Helt klart läskigt. Särskilt att stå på glasgolvet och se rakt ned. När vi gick ner till gondolliften kom en hjort ( el rådjur, lite oklart) strosande med sitt kid. Vi varbara några meter ifrån men den var inte alls skygg. Så kul att få se de på så nära håll, hur gulligt som helst. På eftermiddagen var det dags för en efterlängtad flygtur. Med ett vattenflygplan ( potonplan) över vancouver och närliggande berg och fjordar. Behöver jag säga att det var fantastiskt. D. hade sälskap med piloten till planet och berättade hur ntresserad han var. Piloten sa bara helt lugnt sätt dig där fram med mig då. Det leendet på D. var helt obetalbart. Så glad för hans skull. En fantastisk flygtur över vidsträckta berg och fjordar......jag tror vi alla var helt lyriska efteråt. På kvällen blev det avskedsmiddag för E. som skulle åka hem morgonen därpå. Tråkigt att säga hejdå efter en sådan underbart kul tid vi har haft med E & E, men en mysig sista kväll och en helt fantastiskt dag over all.
 
Söndagen tillbringade vi mestadels på en båt som tog oss ut på Whalewatching. Fantastiskt spännande. Det blev några Popoise och Minkywhale.......inte dåligt det. öker fortfarande efter äventyret att få se Späckhuggare men var sak har sin tid. Härligt att få se valar överhuvudtaget. Vackra, majestätiska djur! Superdag på havet med solsken hela dagen och jag njöt över att bara vara och att få komma ut på havet. Båten styrde mot Vancouver Island och Victoria. Mysig lite stad men alldeles för kort tid där ( kanske får bli en tir tillbaka). Vi skulle vidare mot Butchnell botanical garden. Vilket fantastiskt ställe! Så vackert och harmoniskt ställe. Hade jag bottnära hade jag strosat omkring ofta. Kanske läst en bok, tänk, filosoferat och kanske mediterat. Det var liksom det man ville när mansatte sin fot där. Underbart ställe!!!  För att inte glömma bussresan dit med den bäste guidade turen någonsin, vilken härlig människa vår guide Adrian var. Hade kunnat lyssna på hans röst och berättelser i evigheter. Kan tycka att guidade turer känns alltför turistiga ( ja jag vet att jag själ är turist ;) ) mendethär varen upplevelse i sig. Lunch intogs på en solig gräsmatta i Victoria ochbedtod av Fish and chips......har verkligen blivit enfavorit hos mig. Kvällen tillbringades med avslutningsmiddag för D. mamma som skulle åka hem nästa em. Underbar dag!!!! Heeeelt underbar! ( förutom att D. mamma skulle åka hem då).
 
Måndag var Canada day och D. var ledig....yaaaaay! :) Sprang och köpte present till D. brorsdotter och senbar det av med skytrain til flygplatsen. Efter att ha vinkat av D. mamma ( inte kul att säga hej då, det var roliga två veckor) så åktevi hem igen, gick ut i värmen för att fira Canada day. Det ,esta var över så vi strosade mest omkring och såg på folk. Bestämde oss för att gå hem och kolla Django unchained och ha en lugn kväll, sagt och gjort. Dagen avslutades med stort Canada dayfyrverkeri som vi kollade in från ballkongen i den ljumna luften. Härlig avslutning på dagen!
 
Kan inte annat än att säga att det varit en supermysig helg ( trots två hej då) med mängder av nya upplevelser och intryck. Det blir svårslaget :) 
 
<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0